ایران رهیاب Blog Archives

علائم خرابی باتری خودرو را به طور کامل بشناسید

همه چیز در مورد علائم خرابی باتری خودرو

فرض کنید یک روز صبح که برای رفتن به سر کار عجله دارید، هر چه استارت می‌زنید اتومبیل روشن نمی‌شود. ترجیح می‌دهید خیلی زود مشکل خودرو را برطرف کنید و به محل کار برسید. استارت نزدن، یکی از علائم خرابی باتری خودرو است. به احتمال زیاد روند خراب شدن باتری خودرو شما از چند مدت قبل آغاز شده و حالا با علائم مختلف خودش را نشان می‌دهد. در چنین مواقعی باید برای تعویض یا تعمیر باتری اقدام کنید. قبل از آن لازم است علائم خرابی باتری خودرو را به طور کامل بشناسید. در این مطلب به‌طور کامل در این مورد توضیح می‌دهیم.

 

استارت نخوردن ماشین؛ یکی از علائم خرابی باتری اتمی خودرو

گاهی خودتان سعی می‌کنید استارت بزنید و خودرو را روشن کنید. اما هر چه تلاش می‌کنید، خودرو روشن نمی‌شود. این یکی از علائم خرابی باتری خودرو است. باتری ماشین برق کافی برای استارت خوردن خودرو، روشن شدن چراغ‌ها و انتقال برق به پشت آمپر را فراهم می‌کند. زمانی که ماشین استارت نمی‌خورد و چراغ‌های پشت آمپر هم روشن نمی‌شوند، باید به خرابی باتری ماشین شک کنید. شما با نصب یک gps خودرو می‌توانید آن را هر جایی که بخواهید و از راه دور خاموش کنید. این قابلیت زمانی که متوجه سرقت خودرو می‌شوید کاربرد دارد و جلوی روشن شدن مجدد خودرو توسط سارقان را می‌گیرد.

استارت نخوردن ماشین؛ یکی از علائم خرابی باتری اتمی خودرو

تغییر رنگ، نشانگر سلامت و عمر باتری

شما به‌عنوان صاحب خودرو باید هم امنیت آن را تامین کنید و هم مراقب سلامت اجزای داخلی اتومبیل باشید. برای تامین امنیت ماشین، یک ردیاب پلیسی بدون نیاز به نصب کار شما را راه می‌اندازد.

کارهایی مثل چک کردن شمع، باتری و سایر اجزا هم برای اطمینان از سلامت قطعه‌های خودرو مفید هستند. اگر چند سالی از تعویض باتری خودرو می‌گذرد بهتر است نگاهی به نشانگر آن بیندازید. چراغ نشانگر باتری سالم، به رنگ سبز است. اما اگر این چراغ قرمز یا زرد باشد، یعنی زمان تعویض باتری فرا رسیده است. در این‌صورت عملکرد باتری کاهش می‌یابد و با نشانه‌های مختلفی ظاهر می‌شود. البته گاهی ممکن است تغییر رنگ نشانگر، به برق خودرو و اتصال‌های آن مرتبط باشد. بهتر است به یک تعمیرگاه مراجعه کنید و باتری خودرو را مورد بررسی قرار دهید.

دشواری استارت زدن در هوای سرد؛ افت ولتاژ باتری ماشین

فرض کنید یک پلیس مخفی همه مقدمات برای دستگیری یک مجرم را چیده است. مثلا یک جی پی اس برای تعقیب روی خودروی فردی نصب کرده و می‌خواهد به مجرم مورد نظر برسد. اما اول صبح در هوای سرد هرچه استارت می‌زند ماشین روشن نمی‌شود.

استارت نزدن ماشین در هوای سرد یکی از علائم خرابی باتری خودرو است. این باتری ماشین است که هر صبح انرژی کافی برای استارت زدن خودرو را فراهم می‌کند. اگر با استارت زدن خودرو روشن نشود یا صدای خیلی ضعیفی از موتور به گوش برسد، باید به خرابی باتری شک کرد. گاهی بعد از چند بار استارت زدن و تلاش خودرو روشن می‌شود. اما در هر حال نباید نسبت به این علامت بی‌تفاوت باشید و بهتر است برای حل مشکل باتری اقدام کنید.

دشواری استارت زدن در هوای سرد؛ افت ولتاژ باتری ماشین

تغییر شکل باتری؛ یکی از علائم خرابی باتری خودرو

تغییر شکل باتری ماشین یکی از علائم خرابی آن است. هر چند وقت یک‌بار باتری را چک کنید. هر نوع برآمدگی، تورم، تورفتگی یا بدشکلی باتری باید بررسی شود. مثلا گاهی گازهای هیدروژن بر اثر شارژ شدن بیش از حد دینام، در باتری جمع می‌شوند. در این‌صورت باتری متورم می‌شود و کارآیی کافی ندارد.

در مواردی هم باتری بر اثر گرما، ضربه یا شکستگی تغییر شکل می‌دهد و دیگر مثل روز اول کار نمی‌کند. این‌ها نشان می‌دهند عمر مفید باتری تمام شده است و باید برای تعویض آن دست به کار شوید. وقتی خیالتان بابت تعویض باتری راحت شد حتما اقداماتی هم برای تامین امنیت خودرو انجام دهید. دریافت قیمت دزدگیر جی پی اس دار و خرید آن گزینه بسیار مناسبی برای تامین امنیت خودرو است.

تغییر شکل باتری؛ یکی از علائم خرابی باتری خودرو

استارت خوردن نامنظم خودرو؛ از کجا بفهمیم باتری خراب است یا دینام

همیشه بعد از خرید خودرو دست‌دوم برای پیگیری کارت خودرو و پلاک و سند عجله داریم. اما بهتر است قبل از این‌ها از سلامت خودرو خریداری‌شده مطمئن شویم. مثلا چند روزی با ماشین جدید دور بزنیم و مواردی مثل صدای موتور، نحوه استارت خوردن یا سلامت شمع‌ها را چک کنیم. گاهی خودرو به سادگی روشن می‌شود و مواقعی هم بعد از یک ساعت خوابیدن، استارت نمی‌زند. در این موارد باید به سلامت باتری ماشین شک کنید. بنابراین توصیه می‌شود همه این موارد را بررسی کنید و سپس برای خرید ماشین مورد نظر یا توافق بر سر قیمت، تصمیم بگیرید.

 استشمام بوی عجیب و آزاردهنده؛ یکی از علامت‌های خرابی باتری

گاهی ممکن است متوجه بوی عجیبی در خودرو یا اطراف آن شوید. اینطور مواقع باید وضعیت باتری را بررسی کنید. احتمالا اطراف باتری یک مایع بی‌رنگ مشاهده خواهید کرد. این مایع به احتمال زیاد اسید باتری است. بهتر است در این شرایط باتری و مایع نشت شده را لمس نکنید. هرچه زودتر خودرو را نزد تعمیرکار ببرید و برای تعمیر یا تعویض باتری اقدام کنید.

عمر طولانی باتری؛ تاثیر باطری در شتاب خودرو

تاریخ تعویض باتری را در یک دفترچه مخصوص یادداشت کنید. باتری‌های بین 2 تا 4 سال عمر مفید دارند. هرچه باتری عمر طولانی‌تری داشته باشد، احتمال خراب شدنش بالاتر می‌رود. بهتر است به عمر مفید باتری خودرو خود توجه داشته باشید و قبل از این‌که علائم مختلف ظاهر شوند، برای تعویض آن اقدام کنید. در این‌صورت با مشکلاتی مثل استارت نخوردن یا کاهش شتاب خودرو مواجه نخواهید شد.

عمر طولانی باتری؛ تاثیر باطری در شتاب خودرو

علائم خرابی باتری خودرو را بشناسید و به موقع اقدام کنید

علائم خرابی باتری خودرو کم‌کم در اتومبیل شما ظاهر می‌شوند. مثلا خودرو گاهی به راحتی استارت می‌خورد و گاهی هرچه تلاش می‌کنید روشن نمی‌شود. اما اگر نسبت به این علامت‌ها بی‌توجه باشید، به مرور مشکل حادتر می‌شود. در این مطلب در مورد علائم خرابی باتری خودرو به‌طور کامل توضیح دادیم. بنابراین بهتر است است علائم را بشناسید و نسبت به آن‌ها هوشیار باشید. در غیر این‌صورت ممکن است در یک موقعیت سخت مثل وسط جاده یا در یک روز سرد باتری به‌طور کامل خراب شود و اوضاع بدی به وجود بیاورد. بنابراین بهتر است به فکر علاج واقعه قبل از وقوع باشید و باتری خودرو را در زمان مناسب تعویض کنید. شما هم اگر تا به حال خرابی باتری ماشین را با علائم دیگری تجربه کرده‌اید در انتهای این مقاله برای ما و سایر خوانندگان یادداشت کنید.

این محتوا برای شما چقدر ارزشمند بود؟
علائم خرابی باتری خودرو را به طور کامل بشناسید
1 از 1 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

40 − 37 =

پشتیبانی ایران رهیاب
پشتیبانی ایران رهیاب
شیرین کریمی

سلام، شیرین کریمی هستم.
به شما کمک میکنم که متناسب با نیاز و بودجه خود ،محصول مناسب را انتخاب کنید.
از صحبت با شما خوشحال خواهم شد.

22410328